Roy Donders maakt tweede seizoen real-life soap

Het zal heel wat mensen behagen dat Roy Donders opnieuw de camera’s in zijn leven toelaat. De Brabander heeft ‘ja’ gezegd tegen een tweede reeks van zijn eigen real-life soap, zo zal hij zondag in de Dino Show verklappen.

Roy Donders is de ontdekking op het gebied van reality dit jaar. De soap over de stylist van het Zuiden wint snel aan populariteit. RTL 5 trekt op maandagavond momenteel zo’n 700 duizend kijkers met de serie, waarmee deze Barbie in populariteit is voorbijgestreefd.

Zie ook:
- Talloze tv-aanvragen gehypte reality-ster Roy Donders
- Kijkcijfers Gemeten: Roy Donders
- Real-life soap met veel haarlak: Roy Donders

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Roy Donders maakt tweede seizoen real-life soap

 1. kijkers

  Hoop dat ze het niet gaan uitmelken.

    /   Reply  / 
 2. Rob

  Ik ben bang dat Roy niet meer zo echt zal zijn als in seizoen 1 nu hij weet wat het effect is van alles wat hij zegt en doet. Juist die ‘onschuld’ maakte het succes.

    /   Reply  / 
 3. donders

  Als Tilburgse Donders ben ik niet blij met dat gedoe van Roy. Het is een leuk jong maar dat is wel alles. Hem stylist van het Zuiden te noemen is flauwe kul . Hij wordt gebruikt en heeft het zelf niet in de gaten . O wat is het hier druk , zijn zus en twee vriendinnen ….. tenenkrommend.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>