Nieuwe soap Barbie: Van Bimbo tot Businessbabe?

RTL 5 mag dan een nieuwe reality-ster hebben gevonden in Roy Donders, de zender vergeet zijn andere boegbeelden niet. Er is in elk geval groen licht gegeven aan een nieuwe soap rondom Samantha en Michael en hun gezin. Na Barbie’s Bruiloft, Barbie’s Baby, Huisje Boompje Barbie en Samantha en Michael Willen Rust in de Tent komt er begin 2014 een nieuwe serie met het Haagse koppel.

De precieze invulling blijft nog even geheim, dikke kans dat het te maken heeft met zakenvrouw Barbie. RTL Boulevard bracht vorige week al naar buiten dat ze werkt aan een makeover, ook komt ze met de autobiografie Van Bimbo tot Businessbabe. Maar met welk handeltje Barbie dan brood op de plank wil gaan brengen, blijft nog even de vraag.

Zie ook:
- Vakantie-avontuur Barbie & Michael op RTL 5
- Roy Donders maakt tweede seizoen real-life soap

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>