Divorce en Weet Ik Veel naar Duitsland

Linda de Mol heeft het afgelopen jaar twee succesvolle tv-programma’s gelanceerd. In kijkcijfers gemeten hebben Divorce en Weet Ik Veel? het uitstekend gedaan op RTL 4. En dat is het buitenland niet ontgaan. Linda vertelt in De Telegraaf dat beide titels aan een Duitse zender zijn verkocht.

Linda vertelt in de krant over haar eigen foundation, waarin ze minder bedeelde gezinnen kan verblijden met een doos cadeaubonnen. Dat doet ze ook omdat ze het zelf heel goed heeft. “Ik krijg zoveel geld van dingen waarvan ik het niet verwachtte. Van het magazine, waar nu veertig mensen werken en waar winst uitkomt. Het geld dat ik krijg van series of programma’s waaraan ik meedacht en die aan het buitenland zijn verkocht. Divorce nu aan Duitsland, Weet ik veel ook. Ik heb heel hard gewerkt ja. In perioden tachtig uur in de week.”

1 Reacties // Reageer

One thought on “Divorce en Weet Ik Veel naar Duitsland

  1. Rob

    Beide programma’s / formats zijn verkocht. Niet alleen de titels!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>