Tweede seizoen Game of Thrones op RTL 5

Het is één van de meest populaire series wereldwijd: Game of Thrones. Het kostuumdrama is vanavond weer te zien op RTL 5, waar het tweede seizoen met dubbele afleveringen op de zondagavond is geplaatst. Ook het historische epos Rome is te zien op RTL 5.

Rome speelt zich af in het jaar 52 voor Christus in de Italiaanse hoofdstad. De soldaten Lucius en Titus komen na acht jaar oorlog weer thuis en raken nietsvermoedend betrokken bij de gewelddadige strijd van Julius Caesar om de machtigste man ter wereld te worden. Door de ogen van Lucius en Titus is te zien hoe Julius Caesar het Romeinse rijk steeds meer naar zijn hand zet.

Na Rome is het tweede seizoen van het bekroonde Game Of Thrones te zien. De sluwe Joffrey zit inmiddels op de troon, maar de strijd om de macht gaat door. In deze middeleeuwse fantasy wereld wordt niets of niemand gespaard om de hoogst mogelijke machtspositie te veroveren. Carice van Houten versterkt de crew als de duistere zieneres Melisandre.

Rome, 20.00 uur
Game of Thrones, 22.00 uur

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>