Kijker Man met de Hamer te oud voor RTL 4

de man met de hamerMet wekelijks zo’n 1,2 miljoen kijkers lijkt De Man met de Hamer een succes op de zondagavond van RTL 4. Toch is het niet zeker of de dramaserie met Jeroen en Martijn Krabbé een vervolg krijgt. In de commerciële doelgroep 20-49 is het bekijks namelijk minder goed gebleken.

Will Koopman vertelt in De Telegraaf: “RTL heeft met deze serie echt haar nek uitgestoken, want het is een atypisch RTL-programma. Het is alleen de vraag of er nog een serie komt, omdat die niet helemaal in de doelgroep zou passen. Daar ageer ik hevig tegen. Zou ik niet in de leeftijdsgroep 20-49 jaar passen?”

Ze vervolgt: “Ik vind het zelfs discriminerend. Iedereen die boven de 50 is, telt door maatstaven die ooit eens zijn vastgesteld, niet meer mee. Onzin! We veranderen mee met de tijd. Vrouwen en mannen van nu zijn totaal andere mensen dan eenzelfde generatie van dertig jaar geleden.”

Zie ook:
- Spannende cliffhanger in slot De Man met de Hamer
- Kijkcijfers De Man met de Hamer essentieel voor Martijn
- Jeroen Krabbé wilde Man met de Hamer niet bij RTL
- Jeroen Krabbé: Martijn al snel volleerd acteur

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>