Dennis Weening naast Johnny de Mol in Project P

RTL 5 maakt van Johnny de Mol en Dennis Weening een presentatieduo. De twee zijn dit voorjaar te zien in Project P, waarin pesten op middelbare scholen te lijf wordt gegaan. Helaas is pesten onder scholieren nog steeds een groot probleem. 15 procent van alle middelbare scholieren wordt stelselmatig gepest en 800 kinderen blijven iedere dag thuis omdat ze niet meer naar school durven.
Project P wordt geproduceerd door Skyhigh TV, dat ook Het Familiediner, Hij is een Zij en De Dag tegen Pesten maakt. Eerder was Peter van der Vorst al te zien met Gepest op RTL 4, dat ging vooral over volwassenen die een trauma hebben over gehouden aan pesten gedurende hun jeugd. Nu probeert RTL 5 dus de bron aan te pakken met Project P.

Zie ook:
- Johnny de Mol gaat pesten op school te lijf in RTL-show

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Dennis Weening naast Johnny de Mol in Project P

 1. J.m Tjon-Tam-Sin

  Geachte redactie,

  Mijn naam is Jerry Milton Tjon-Tam-Sin. Ik verzoek dmv deze mail uw redactie om het volgende aan te horen.
  Ik word nu al meer dan 2 jaar elke dag getreiterd en geintimideerd. Dit gebeurt met hulp van stadscamera bewakers en camera bewakers van het openbaar vervoer van Rotterdam.

  Wat deze zaak voor u interesant maakt is de betrokkenheid van partijen waarvan je dit niet verwacht. Om deze redenen vertel ik eerst wat er gaande is en vervolgens wie de betrokkenpartijen zijn.

  Een manager van een groot woning cooperatie gaf onderhouds opdrachten aan aannemers die alleen op papier bestonden. Ook zergde hij dat woningen die te koop werden aangeboden bij de hoogste aan hem betalede bieders kwamen. Vervolgens zat hij ook in criminele zaken waar de politie in zijn wijk bij betrokken was.

  Toen deze exmanager van de woning cooperatie Woonbron in gelicht werd dat ik actie zou ondernemen tegen zijn practijken nam hij contact op met dealers, de politie in de wijk waar hij werkzaam was geweest en er contacten had en zijn contacten bij andere woning cooperaties.

  Het stalken begon:
  Ze hadden goede contacten bij de stadswacht en bij bewakers die achter de monitor zitten van stadscamera’s. Deze hadden op hun beurt weer goede contacten met de bewakers van de openbaarvervoers monitors en monitor bewakers van de Nederlandse spoorwegen. Beveiliging van het stadhuis te Rotterdam hielp hier ook aan mee.
  Het hoofd van deze afdeling is met mij daarover in gesprek.

  Ht gaat hier dus over corruptie bij de politie en woningcoperaties. Om van mij af te komen zijn er al een aantal moord aanslagen op mij gepleegd maar de politie zorg ervoor dat deze Proces-verbalen niet bij het Openbaar Ministerie terecht komen. Bij een van de aanslagen vloog ik voor meerdan 10 meter in de lucht en wel 2.5 meter hoog. Ik werd afgevoerd naar het Sint Franciscus gasthuis.

  Ik doe een beroep op uw redactie omdat hun pesten en treiteren verder gaat dan constante intimidatie. Het kan mijn leven kosten. Elk moment van de dag word er wel iemand dmv een social media app op mij afgestuurd.

  Nu word ik door politie agenten gestalkt en die mij dmv pesten willen intimideren. Dmv de zelfde social media app verzoeken zij andere niets agenten die niet van hun werkwijze op de hoogte zijn om mij ook te pesten.

  Ik hoop met deze e-mail op een gesprek om de zaak beter aan u uit te kunnen leggen.neemt u alstublief contact op met Marcel Ludema TUDelft, het e-mail adress treft u in deze mail aan.

  Hoogachtend,

  J.M. Tjon-Tam-Sin

    /   Reply  / 
  1. Andre

   Beste Jerry,

   Ga hulp zoeken, je ben GEK

     /   Reply  / 
 2. Andre

  Marcel Ludema,

  Stop met Jerry verdedigen, je reputatie gaat naar de knoppen zo.

    /   Reply  / 
  1. ronald Leclercq

   in 2012 Jerry weer tegengekomen na jaren, kwam toen met James Bond verhalen over de oekraine en had geen slaapplaats, ik heb m toen de sleutel gegeven van mijn om niet woning te delfshaven Rotterdam, Daar was de stroom afgesloten maar Jerry was allang blij binnen te kunnen slapen zei hij, na een aantal maanden dat hij niets deed om er weg te raken en zelf stroom aan had gesloten heb ik m gezegd eruit te moeten, hij heeft toen mijn meters verwijderd en is vertrokken. ik heb daar veel last mee. En heeft dus niet betaald enzenz.
   Ik denk dat Jerry zo paranoia als een deur is geworden!!!!

     /   Reply  / 
 3. Jerry

  Ik ben Jerry en heb de hierboven geplaatste brief aan de redactie van project P gemaild.
  Wat ik niet wist was,dat mijn brief op een site als deze openbaar zou worden gemaakt.Na een op mij gepleegde bedrijfsdata roof kreeg ik te maken met persoonsfraude en eveneens met intimidaties, stalking en een vreemde manier ik zal het maar karaktervernietiging noemen. Dit zoals u het in de reacties hier voor kunt lezen.Wat ik nu zie is dat op een site als deze een ieder zich kan uitgeven voor een respectabel en betrouwbaar persoon. Dit geld zelfs voor de daders van de op mij gepleegde persoonsfraude. Ik hoop dat de redactie van deze site de verantwoording neemt over wat er op hun website gebeurd.
  Ja, ik ken de persoon Ronald Leclercqlang voor dat ik beroofd werd door de persoon die ook op 16 april 2013 (Proces-verbaal nummer – PL17DO 2013116215) een aanslag op mijn leven pleegde.
  De op mij gepleegde aanslag bleek bij de politie voor bijna een jaar geparkeerd te zijn. Het Openbaar Ministerie wist niets van de aanslag af. Bij navraag bij het slachtoffer informatie punt bleek mijn dossier geheim en ontoegankelijk te zijn.
  Wat Ronald betreft,ik gaf hem wel eens geld en hielp hem met klusjes. Ik wist toen niet dat hij verslaafd aan drugs was. Wel wist ik, dat hij niet een al te beste jeugd heeft gehad inclusief dat hij als kind verkracht was in het jeugd te huis waar hij als kind woonde. Om een of andere redenen hielp ik hem. Ronald Leclercq belde mij op toen ik in het huis was van de persoon die de aanslag op mij had gepleegd en vertelde mij dat hij aan mijn telefoonnummer was gekomen en dat hij contact met mij wilde. Wat ik niet wist was dat hij mijn nummer had gehad van de man die de moordpoging op mij had gepleegd en waar ik op dat moment in huis. Ik kwam net terug van vijf jaar buitenland. Hij bood mij per direct zijn woning aan. Ik zat op dat moment in een huis van een persoon die tot 4 uur in de nachtop mij in hamerde dat ik niemand meer had en dat iedereen mij in de steek had gelaten. Hij noemde dan stapsgewijselk persoon op die ik kende en eiste dan dat ik aan hem moest bekennen dat zij niet deugde. Als ik dit niet deed kon ik zijn huis verlaten. Wat ik niet wist was dat hij op dat moment het gesprek op camera zette en deze vervolgend aan de persoon in kwestie liet horen met een verhaal dat ik lafhartig zou zijn en dat ik psychisch niet meer in orde zou zijn. Op de momenten dat ik besloot zijn huis te verlaten veranderde hij en bood zijn excuses aan. Hij nam dan mijn tas en sloot deze op in een kast. Maar vreemd genoeg bleek later dat hij elk contact van mij benaderd had met het verhaal dat ik zijn huis niet wilde verlaten. Nog macaberder was het moment dat hij voormij kwam zitten en mij tot in de kleinste detail vertelde hoe ik mij zelf verzorgde en met wie ik sprak. Hij wist exact wat ik deed en ik kon volgens hem niet aan zijn macht ontkomen. Wat mij beangstigde was dat hij exact woord voor woord had geleerd om mij te kunnen napraten.Dit oefendehij wanneer hij aan de telefoon was met een gemeentelijke instelling of bedrijf. Ik was in die periode volkomen gedrogeerd. Ik hoorde wel wat hij zei maar het drong totaal niet tot mij door. Hij stond op en begon voormij te dansen en vertelde mij dat ik zaken met hem moest doen. Ik was in die periode te verdoofd om aan de situatie een halt toe te roepen en op hulp van vrienden of collega’s hoefde ik door de door hem gezaaide twijfels niet te rekenen. In die periode werd ik door hem gevraagd of ik een chiropractor zou willen mishandelen. Deze moest volgens hem voor de rest van zijn leven schadevergoeding aan hem betalen omdat deze moedwillig zijn leven zou hebben verwoest. Nu blijk ik op de zelfde wijze zijn slachtoffer te zijn geworden. Hij bood mij aan om met behulp van politieagenten om drugs in de zakken van mijn vrouw te stoppen. Ze zouden haar dan kunnen arresteren voor drugs bezit. Deze agenten deden volgens hem zware criminele zaken en hij was met hun goed bevriend.
  Met andere woorden ik nam het voorstel van Ronald Leclercq met beide handen aan. Eenmaal in zijn huis vertelde hij mij dat ik de voordeur niet opslot mocht doen. Ronald Leclercq had zijn redenen daarvoor. Op een avond stond de zelfde persoon die de aanslag op mij had gepleegd voor mijn bed en ik werd weer gedrogeerd.Wat Ronald Leclercq zijn bewering aangaande zijngasmeter betreft: ik heb geen technische kennis van deze zaken maar veel belangrijker is: ik zou nooit in een woning waar ik te gast ben iets doen wat illegaal is of crimineel. Als dit omeen gasroof zou gaan of om een metersabotage is dit niet correct en past niet bij mij. Eenmaal in de woning van Ronald Leclercq kreeg ik te maken met moord aanslagen intimidatie en bedreigingen.
  Dus ja, ik ken Ronald Leclercq maar wie Andre is,die is mij totaal onbekend. Wel is mij duidelijk dat deze persoon Andre, een zeer gewaardeerdevriend en zakenrelatievan mij goed schijnt te kennen. Hij maakt aan mijn relatie duidelijk dat ik psychisch niet in orde zou zijn “gek” en dat hij bij mij vandaan moet blijven. Deze aantijgingen komen mij wel bekend voor. Andre zijn verzoek aan bekenden van mij die hij schijnbaar ook kent zijn bedoeld,om mij af te zonderen van de mensen in mijn directe omgeving. Deze werkwijze heb ik eerdermee gemaakt bij de persoon die een aanslag op mijn leven had gepleegd.
  INCEST en KINDERVERKRACHTING
  Tot drie keer toe ben ik in de handen beland van iemand die in zijn kinderjaren seksueel is misbruikt. Ik besef en heb het nu aan der lijvenondervonden hoe een kinderverkrachter – of vader die zijn eigen kind seksueel misbruikt – te werk gaat. De vader weet exact met wie het kind omgaat;bij wie het kind hulp zal gaan vragen;de vader maakt het kind duidelijk dat het kind niemand meer heeft en dat iedereen hem of haar in de steek heeft gelaten; Hij weet het kind volledig af te zonderen van de sociale groep om het kind heen;op het zelfde moment geeft hij aan elk persoon waar het kind mee in contact komt het idee dat het kind niet in orde is en dat hij als vader daar op zal letten. Het kind van zijn of haar kant leert door ervaring aan te voelen wanneer de vader het op hem of haar gemunt heeft. Het groeit op in een wereldwaarin de vader volledige macht over hem of haar heeft. En ontwikkeld bij het kind de gedachte dat wat de vader doet volkomen normaal is. Woordenals “het is normaal wat ik doe” en“als jij de kans had zou je het zelfde doen” is het kind zijn werkelijkheid geworden maar ook de werkelijkheid van het kind waarin het dag en nacht leeft.
  Bij zowel Ronald Leclercq als de dader van de op mij gepleegde aanslag is het mij opgevallen dat zij in meer en mindere mate een ander willen zijn. Ze weten zich op een onvoorstelbaar en geloofwaardige manier uit te geven voor een ander persoon. Zij weten bij een confrontatie of een twijfel over hun persoon de dan gestelde vragen grof weg te ontwijken.
  Maar ook bij andere familie leden van beide personen is dit het geval. Dit is zeer opvallend en ik heb door de persoonsfraude daar dagelijks mee te maken. Als verantwoording voor de persoonsfraude van de moord aanslag pleger kreeg ik te horen: ”in mijn leven van duisternis is er eindelijk een licht puntje aan de horizon” en “ik heb er recht op”. Ze kunnen heel geloofwaardig overkomen en weten op een onvoorstelbare manier volkomen brave burgers aan te zetten tot handelingen waar zij normaliter ver vandaan zouden blijven.
  Op internet kan iedereen zich voor wie of wat dan ook uitgeven. In dit geval is het voor mij niet moeilijk om te verklaren hoe ik ze ken en wat ik van hun weet. Maar morgen kunnen de agenten waar de dader van de moord aanslag mee bevriend is of een beveiligingsbeambte op de site reageren. Als dat mocht gebeuren dan word mijn persoon aardig dubieus en de vraag is dan: waar licht dan het geloof van de lezer?
  Ik verzoek de redactie van deze site om deze redenen de op hun site plaats vindende confrontatie metRonald Leclercq en de persoon Andre op een professionelewijze te onderzoeken. Het is voor hun geen goede zaak dat hun site welke is bedoeld om misverstanden bekend te maken gebruikt word door personen waar zij als programma makers tegen willen op treden. Ik ga ervan uit dat zowel Ronald Leclercq, de persoon Andre als mijn persoon achter onze uitspraken staan. Maar ze zijn wel geplaatst op uw site en daarmee ligt de verantwoording deels bij U. Ik zal van mijn kant alle hulp bieden om de waarheid boven tafel te krijgen.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>