May-Britt Mobach krijgt real-life show op RTL 5

Het reilen en zeilen op de redactie van Amayzine, het online platform van RTL Boulevard-deskundige May-Britt Mobach, krijgt een eigen real-life soap op RTL 5. Dat onthult May-Britt aan de desk van RTL 5. Nog deze maand is de show te zien. “Je hebt momenteel zoveel dramaseries over moderedacties, terwijl wij het in het echt meemaken”, motiveert ze de soap. “Je volgt een beetje het TMZ-idee. Je volgt de redactie en daarvan waaiert iedereen uit. Dus je ziet bijvoorbeeld twee editors die met een privé-chauffeur worden gehaald om naar een society-winkel te gaan.”

De soap is een grote ontwikkeling voor Amayzine. May-Britt: “Ik ben te druk om het spannend te vinden.”

1 Reacties // Reageer

One thought on “May-Britt Mobach krijgt real-life show op RTL 5

  1. X

    Ik vind haar in Boulevard echt vreselijk

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>