RTL 5 bouwt op boegbeelden: Barbie en Roy Donders

Ze zijn de boegbeelden van RTL 5: Samantha met haar man Michael van der Plas en zigeunerstylist Roy Donders. Wat deze reality-sterren ook meemaken, de kijker smult er van. RTL 5 hoopt dat Roy en Barbie elkaar nu gaan versterken op een reality-avond: eerst de avonturen uit Den Haag, dan de belevenissen nabij Tilburg.

Voor de nieuwe serie van Barbie was het de bedoeling om het Haagse koppel te volgen bij het opstarten van hun eigen bedrijf. Tanden bleken en andere dienstverlenende zaken. Maar het onverwachte overlijden van Samantha’s neef zorgt voor een onverwachte wending. Samantha wil voor eens en altijd weten of ze paranormale gaven heeft, want ze meent tekenen van genen zijde te krijgen.

Van een paranormale beurs tot ghosthunting tot de meest spannende readings, er blijkt voor Samantha en Jake meer tussen hemel en aarde te zijn.  Dit leidt vaak bij de rest van de familie tot verbazing en tot ergernis. Zeker bij manlief Michael, die weinig lijkt te zien in de heldervoelendheid van zijn vrouw. Tot er dingen gebeuren die aantonen dat Samantha wel degelijk over een zesde zintuig beschikt.

Dan Roy Donders, die door zijn soap op RTL 5 uitgroeide tot een bekende Nederlander en een lievelingetje van zijn mede-BN’ers. In de tweede reeks is te zien dat de ster van Roy snel rijzende is, maar dat de nieuwverworven faam ook zijn keerzijde kent. De paillettenkoning is zijn anonimiteit, en daarmee zijn vrijheid, kwijt. Zijn geliefde kledingparty’s verlopen niet meer zoals hij dat gewend is en tot overmaat van ramp kan hij bijna niet voldoen aan de enorme vraag naar huispakken. Het is duidelijk: er moet iets gebeuren!

Samantha & Michael: Doe Effe Paranormaal, 20.30 uur, RTL 5
Roy Donders: Meer dan Stylist van het Zuiden, 21.30 uur, RTL 5

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “RTL 5 bouwt op boegbeelden: Barbie en Roy Donders

 1. Alex

  Roy is nog redelijk normaal gebleven ondanks al die slijmballen uit Hilversum. Het zou zijn programma in ieder geval ten goede komen.

    /   Reply  / 
 2. Joop Vogelenzang

  Doe effen Paranormaal is de uitspraak van Blonde Barbie.
  Als het zakelijk niet lukt dan maar over een andere boeg
  maar ik heb de indruk dat zij niet weet waar zij over praat. Je neemt het serieus of je maakt het belachelijk
  en daar is deze dame mee bezig. Dus stop hier mee en breng
  echte mediums niet in diskrediet Ieder mens heeft het enigszins in zich maar niet iedereen heeft die gave op de
  juiste wijze ontwikkeld. U wekt de indruk dat dit ook bij u van toepassing zou kunnen zijn.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>