Geer & Goor op gay pride in Waarheen Waarvoor

De vierde aflevering van Geer & Goor: Waarheen Waarvoor bevat geen reisje naar het buitenland. Gerard Joling en Gordon gaan met een groep ouderen recreëren in eigen land en wel in Amsterdam, voor de gay pride. Voor de gelegenheid heeft het Ouderenfonds een blik ‘roze ouderen’ opengetrokken.

Zo leren ze Wim kennen, die na een huwelijk van 49 jaar eindelijk uit de kast is gekomen. Hij wordt op passende wijze welkom geheten en wegwijs gemaakt in de gay-scene. Met Appie, de oudste DJ van Nederland, maken ze een helikoptervlucht boven Amsterdam. Tijdens de Canal Pride staan alle ouderen op de boot van Roze 50+.

Waarheen Waarvoor, 20.30 uur, RTL 4

1 Reacties // Reageer

One thought on “Geer & Goor op gay pride in Waarheen Waarvoor

  1. Corinne Romers

    Ik vind jullie echte toppers! Lig in een deuk om jullie humor. Was vroeger vaste gast in de Halve Maansteeg en ben wel eens bij Gordon thuis geweest toen Chris nog zijn stylist was. Ben ondertussen ook 60 al zou je dat niet zeggen, whaaa! Met Geer wel eens een slok gedronken bij Olga en ik houd van jullie:)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>