Rolf Wouters in jubileumshow Ik Hou van RTL

Ik Hou van Holland is al ruim zes jaar op de buis, maar beleeft vanavond misschien wel zijn meest memorabele uitzending ooit. Na de Oudejaarsafleveringen, de Koninginnedagspecials en de Kroningseditie viert Linda de Mol vanavond de 25ste verjaardag van RTL met allemaal prominenten uit heden en verleden. Maar liefst twaalf BN’ers doen mee in een 2,5 uur durende uitzending vol nostalgie en herkenbaarheid. Daaronder ook Rolf Wouters en 5 Uur Show-diva’s Catherine Keyl en Viola Holt.

Het is uniek dat deze mensen herenigd zijn op één studiovloer. Het is geen geheim dat Viola en Catherine niet echt goed door één deur kunnen, dat divagedrag over en weer is gewoon leuk om naar te kijken. Maar Rolf Wouters terug op tv, dat is echt wel uniek. De beste man kampt met plankenkoorts en heeft daarom voor een leven buiten de spotlights gekozen. Maar zijn meest succesvolle jaren waren bij RTL, en daarom stemt hij in met deze eenmalige tv-comeback.

Andere kandidaten zijn Ursul de Geer, Hans van Willigenburg, Mireille Bekooij, Albert Verlinde, Nicolette van Dam, John Williams, Ruud Feltkamp, Irene Moors en Daphne Deckers.

Voor de 2,5 uur durende special zijn twee nieuwe spelletjes bedacht: Herken de Lach en 7 Tegen 7. Verder zijn alle te raden liedjes bekende RTL-tunes en is er een aantal muzikale optredens.

Ik Hou van RTL, 20.00 uur, RTL 4

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>