Zwangerschap en verhuizing Barbie in nieuwe RTL-soap

De kogel is door de kerk: RTL 5 gaat verder met reality-sterren Samantha en Michael van der Plas. Nu het koppel zich opmaakt voor gezinsuitbreiding en er dus weer een verhuizing op stapel staat, ziet RTL genoeg aanknopingspunten om nog een serie te maken rondom Barbie. Deze zal in het najaar te zien zijn.

In RTL Boulevard hebben Samantha en Michael gisteren al verteld over de zwangerschap. Het blijkt dat Michael nog niet helemaal zat te wachten op nog een kleine, maar Samantha kan niet wachten op het broertje voor Angelina.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>