RTL neemt Andy & Melisa over van SBS 6

Nieuwe avonturen van Melisa en Andy van der Meyde zullen in de toekomst op RTL 5 te zien zijn. De zender heeft de soap weggekaapt bij SBS 6, weet De Telegraaf te melden. Daar zijn twee seizoenen van het voetbalstel te zien geweest, met telkens een half miljoen kijkers per aflevering.

SBS 6 lijkt overigens niet al te rouwig om het vertrek. Zenderbaas René Oosterman laat weten: “SBS gaat voor familieamusement op vrijdagavond met de zoektocht naar het nieuwe K3. Andy en Melisa was een erg leuke soap, maar helaas is er geen plek meer voor.”

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “RTL neemt Andy & Melisa over van SBS 6

 1. Christian

  Laat me raden, RTL5….

    /   Reply  / 
 2. Vinn

  Top! Erg vermakelijk die 2

    /   Reply  / 
 3. ejj

  Als je goed lees,staat er ook bij hè! Rtl 5

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>