Andy & Melisa verhuizen in nieuwe RTL 5-soap

Vanaf 1 september is de nieuwe soap van Andy & Melisa te zien op RTL 5 en het blijkt een reality-serie te worden waarbij het stel zich opmaakt voor een verhuizing. De soap, genaamd Huwelijk in de Steigers, heeft als haakje dat Melisa een huis gekocht heeft van 100 jaar oud dat volledig verbouwd moet worden.

“Volgens haar een huis waar je doorheen moet kijken, volgens Andy een kraakpand. De koopakte is getekend, dus het huis moet af”, vertelt de zender over de serie. “Asbest, boktorren, onbetrouwbare bouwvakkers en twee linkerhanden. Is hun huwelijk opgewassen tegen zoveel stress?”

In de soap is ook te zien hoe het gezin geniet van een visvakantie in Luxemburg en een midweek Ibiza.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>