Nathalie Makoma en Andy & Melisa op reality-avond RTL 5

De dinsdagavond van RTL 5 blijft ook dit seizoen gevuld met reality-series. Voetbalkoppel Andy & Melisa van der Meyde hebben SBS verruild voor dit nieuwe adres, samen met Nathalie Makoma en haar vriend JC vormen zij deze reality-avond.

De verhuizing van Andy & Melisa is het haakje van dit seizoen. Melisa heeft een 100 jaar oud huis gekocht dat volledig verbouwd moet worden. En dat gaat het stel voornamelijk zelf doen. Een leuke klus, maar dat zet de relatie tussen de twee wel onder druk.

Nathalie Makoma en JC kennen we nog uit Jouw Vrouw Mijn Vrouw VIPs. Nu de twee trouwplannen hebben, ziet RTL dus wel brood in een real-life soap. Want dit wordt niet zomaar een bruiloft, maar een Congolese bruiloft op Hollandse bodem. Om de grote trouwerij in de Hollandse klei te laten plaatsvinden, moet er nog wel een flink obstakel worden overwonnen. Nathalies familie stelt namelijk flinke eisen aan de veelomvattende bruidsschat.

RTL 5 heeft flinkk wat reality-sterren om zich heen verzameld en kan dus flink afwisselen. Sowieso keert Roy Donders verderop in het seizoen terug, mogelijk komt er ook een nieuwe serie rondom Samantha en Michael. En voor De Roelvinkjes is de deur ook nog niet definitief dichtgegooid. Maar nu eerst deze types.

Andy & Melisa: Een Huwelijk in de Steigers, 20.30 uur, RTL 5
Nathalie Makoma: Congolese Bruiloft op het Platteland, 21.30 uur, RTL 5

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>