RTL 5 kiest woensdag voor terugkeer Idols

Het nieuwe seizoen Idols zal op de woensdagavond van RTL 5 worden uitgezonden. Op 23 maart beleeft de vijfde reeks zijn vuurdoop, afgelopen weekend zijn de eerste audities afgenomen. Dat gebeurt zoals we van Idols gewend zijn in hotels, waar duizenden gelukzoekers op afkomen. In RTL Boulevard is maandag te zien dat lang niet iedereen gezegend is met een gouden strot, maar dat weerhoudt de kandidaten niet van deelname.

Ruben Nicolai en Lieke van Lexmond presenteren de terugkeer van de moeder der auditieshows. Martijn Krabbé, Jamai Loman, Eva Simons en Ronald Molendijk vormen de jury.

Grote broer RTL 4 gaat overigens gewoon door met talentenjachten; in februari begint The Voice Kids terwijl een nieuw seizoen Holland’s Got Talent al in productie is genomen. Idols gaat de concullega’s uit de weg door niet in het weekend uitgezonden te worden, maar op een doordeweekse avond.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>