Linda vindt idee kofferguys Miljoenenjacht ‘hartstikke leuk’

Nu de presentator van Heel Holland Bakt is gevonden, ontstaat er een nieuwe belangrijkste bijzaak van Nederland: en wel een lobby voor kofferguys in Miljoenenjacht. De Friese Johanna Kommerie is op Facebook een lobby begonnen voor wat mannelijke eyecandy in het populaire RTL-programma en daar is zoveel bijval voor, dat Miljoenenjacht wel eens overstag kan gaan. “Linda vindt het hartstikke leuk, zeker nu het zo’n vlucht neemt”, laat producent Endemol weten.

De oproep is op Facebook meer dan 45.000 keer geliket, veel media besteedden aandacht aan de oproep. “Het is een leuke gedachte en grappig dat het voort komt uit een wilde gedachte”, reageert Endemol bij het AD. “Het is al eens gebeurd, dus het is niet uniek. Negen jaar geleden hadden we dezelfde gedachte. Toen zijn er voor een kerstshow 26 mannen bijgehaald. We hebben zelfs vaker met het idee gespeeld om het weer een keertje te doen.”

Aankomende zondag polst Linda in Miljoenenjacht hoe haar publiek denkt over een finalespel met mannelijke kofferdragers. Mogelijk volgt nog dit seizoen een aflevering met kofferguys.

1 Reacties // Reageer

One thought on “Linda vindt idee kofferguys Miljoenenjacht ‘hartstikke leuk’

  1. Johanna Kommerie

    Leuk dat je hier ook een berichtje over plaatst Herman! Ten slotte zij we Blog.nl-collega’s! ;-)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>