Liefdesvakanties in nieuwe hulpshow Goedele Liekens

Goedele Liekens heeft al twee seizoenen Sex Academy op de teller staan bij RTL 5, het spraakmakende programma waarin ze het seksleven van RTL-kijkers een oppepper geeft. Maar in haar nieuwe programma Goedele Helpt pakt ze het iets minder pikant maar intensiever aan.

“Hebben jullie het goed samen, maar kan jullie liefdesleven echt spannender? Dromen jullie ervan op een zonnig eiland nader tot elkaar te komen”, luidt de kandidatenoproep die momenteel loopt. Inderdaad, de Belgische seksuologe staat de koppels nog steeds bij met raad en daad over seks en intimiteiten, maar geeft ze ook een schop onder hun hol tijdens een romantische vakantie. Doel is om in korte tijd grote stappen te maken. Uiteraard gaat de camera mee!

Wanneer Goedele Helpt op tv komt, is niet bekend.

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Liefdesvakanties in nieuwe hulpshow Goedele Liekens

 1. hennie faber

  goedele we mogenwel eens een boost krijgen op ons sex leven dus wil ik graag meer weten van uw programma

    /   Reply  / 
 2. Door

  Ik denk alles al gedaan te hebben, maar mijn partner niet. Inmiddels ben ik enigszins ingeslapen maar zou mijn liefje echt niet meer willen missen!

    /   Reply  / 
 3. Ine Wanningen

  Wij zijn al 45 jaar getrouwd, en ons sexleven was altijd prima. Nu we wat ouder zijn, neemt het voor mij meer af. Wim wil altijd wel. Dus lijkt het mij best wel spannend om ons liefdesleven wat op te krikken. Ook al zijn wij 63 en 66 jaar oud. Zouden wij in aanmerking kunnen komen?
  Groetjes,
  Ine Wanningen
  G.Bomansstraat 41
  7552NX Hengelo O.
  0742918285

    /   Reply  / 
 4. Marijke

  Hoi hoi
  Ik ben Marijke 48
  Ik en me vriend zijn al bijna
  11 jaar bij elkaar
  Altijd super goeie deze gehad
  Laatste jaar stel het niks meer voor de vlam is eruit wil hier niet alles vertellen maar help help dit is een nood greet

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>