RTL gaat verder met Married at first Sight

Married at first Sight krijgt een tweede seizoen. RTL 4 is tevreden over het experiment: trouwen met iemand die bij je past volgens de wetenschap. Weliswaar zijn drie van de vier samengestelde koppels aan het einde van de programmareeks niet meer bij elkaar, maar met de opgedane kennis hopen de wetenschappers het volgende seizoen meer kans van slagen te hebben.

De wetenschappers concluderen in de slotuitzending dat bij de drie mismatches de vonk bij de eerste ontmoeting ontbreekt, en de singles zich daardoor toch laten leiden. Verblind door teleurstelling benaderen ze de kans vanuit het negatieve, waardoor de match die de wetenschappers zien geen eerlijke kans krijgt, zo beredeneren ze. Dat moet in de tweede serie anders.

Presentator en producent Peter van der Vorst is niet ontevreden, want één stel is bij elkaar. Van echt ‘houden van’ is nog geen sprake, zo vertellen Patty en Bram aan tafel bij RTL Late Night. Maar er is wel sprake van verliefdheid die verder uitgebouwd kan worden.

RTL is vrijwel gelijktijdig met SBS aan de slag gegaan met een soortgelijk programma, uiteindelijk heeft die andere partij al veel eerder Het Geheim van een goed Huwelijk op de buis gebracht, gepresenteerd door Kim-Lian van der Meij. Die titel is geflopt, Married at first Sight deed het dus goed genoeg om een tweede serie van te maken.

23 Reacties // Reageer

23 thoughts on “RTL gaat verder met Married at first Sight

 1. wilma

  hoi is programma van married ad first sight als dat zo is dan wil ik mijn aan melden

    /   Reply  / 
  1. Johan

   Hallo en je al aangemeld. Ik ga me aanmelden het kan weer groetjes johan

     /   Reply  / 
 2. Karlein Kemps

  ik vind het een waardeloos concept (zogenaamde wetenschap als maatstaf,ik ben zelf universitair geschoold en ken de beperkingen van de wetenschap goed) en dat is ook wel gebleken. Als een helderziende 25 % resultaat zou behalen zou die tot op de grond toe worden afgebrand in de media ,maar in dit geval (wetenschap) zou het een goed resultaat zijn..?,onzin lijkt me. Ik geloof al niet in liefde vanuit wetenschap,ze laten zoveel essentie weg ,zoals intuïtie,hoe communiceren mensen,hoe gedragen ze zich onder stress…etc. En hoe kun je nu zulke essentiële zaken missen als niet van drank en roken houden (Nathalie) ,dat zou voor mij ook een no-go zijn.Ik zag meteen dat dat absoluut geen match was,en snap haar boosheid ook ,en die van Erik ; waarom zijn we in godsnaam gematcht ? Dan voert die wetenschapster aan dat ze dachten dat Nathalie niet gelukkig zou worden van iemand die net zo ijdel zou zijn….hoezo niet ? ,slecht geoordeeld. je ziet toch in de praktijk hoe dat werkt. Om maar de bekendste ijdeltuiten te noemen; Barbie en Michael ,misschien zou Samantha ook gelukkiger zijn met iemand anders ,maar daar zou ze nooit voor kiezen zoals ze nu is en dat geldt voor iemand als Nathalie ook,ze zijn er niet om kandidaten op te voeden ,maar om een goede match te maken ,en dit zijn echt zulke kolossale missers . het is ook al zo lang bekend dat aanvullend niet werkt voor een langdurige relatie ,complementaire karakters zorgen voor vuurwerk in bed soms vanwege het polaire,maar een duurzame relatie zal er niet uit ontstaan,en ze hebben maar liefst drie matches op die basis gemaakt. Grote misser ook bij Erik en Linda,hoe kun je nu een introverte ,rust zoekende man bij een druk en extravert (en beetje dwingend,dominant) persoon als Linda zetten …? En die bioloog ,die kraamt er wel de grootste onzin uit, misschien om zn onkunde te maskeren. Dan gaat hij beelden evalueren en bij de mislukte matches zegt hij dat ze het buiten zichzelf plaatsen….over projectie gesproken,hij doet hetzelfde als wat hij hun verwijt, zij hebben een mismatch gemaakt ,en dan ligt het ineens aan de kandidates die het geen kans gaven..??? Elke vrouw heeft zoiets als intuïtie ,waardoor je meteen weet/voelt ; dit wordt het niet.Toch proberen is dan onzinnig. Pas later wordt ingevuld waarom niet ,maar die bioloog draait het om; dat ze dingen gaan zoeken bij hun eerste afwijzing ..nee; ze voelen meteen instinctief; dit is m niet,tja ,dat klinkt vast niet wetenschappelijk,maar zo werkt het in de praktijk wel.Nee, liefde zit echt anders in elkaar en wetenschap faalt hierin enorm, maar het geeft goede televisie ,want mensen houden van ramptoerisme,lekker kijken hoe het mislukt ,want veel ontroering zal er bij dit programma niet zijn,In een hoge druk situatie als deze ,waarin je meteen moet trouwen ,zal echte liefde pas na maanden kunnen groeien,en dan zijn de camera’s al weg. Blijft over het genieten van mislukkingen. Niet mijn ding ,maar er is vast een groot publiek voor.

    /   Reply  / 
 3. Trudie

  Ikn wil graag mee doen, ik heb de magie nog nooit gekent du s wil het nu wel via de medschap willen proberen.

    /   Reply  / 
 4. Trudie

  Ikn wil graag mee doen, ik heb de magie nog nooit gekent dus wil het nu wel via de medeschap willen proberen.

    /   Reply  / 
 5. Els

  Waar kan ik mij opgeven?

    /   Reply  / 
 6. Els

  Waar kan ik mij opgeven

    /   Reply  / 
 7. Maureen

  Ik ga graag deze experiment aan, maar weet niet waar om mij aan te melden. Kunt u dat aan mij doorgeven? Alvast bedankt.

    /   Reply  / 
 8. Peter

  Ja en zulke flutprogramma`s worden nog opgenomen in de lijst van
  de Televizier ring ook, terwijl bij SBS toch betere programma`s
  te zien zijn .of mag SBS niet in de lijst voorkomen ?
  Als ik het voor het zeggen had bij SBS kwam ik met een eigen televisie gala prijs avond , DE TV GRAMMY , genomineerd op op kwaliteit door een Europese vak jury, en niet door de tv kijker met hun overwegende wansmaak, getuige de RTL programma`s
  Zo`n gala zou in december op de buis moeten komen, bijv. oudejaars avond Als je hiermee de Televizier ring een gevoelige klap mee kan uitdelen ,zou ik dat zeker doen !

    /   Reply  / 
 9. Simon Nicolai.

  Ik wil heel graag meedoen.Ben een 67jarige gay, en zou graag een lieve partner willen.

  M.v.g.

  Simon.

    /   Reply  / 
 10. Melissa

  Ik zou graag mijn vader willen opgeven. Hij is 52 jaar oud en al weer even vrijgezel het is een hele lieve man!

    /   Reply  / 
  1. Conn

   Hij mag contact met mij opnemen hoor

     /   Reply  / 
 11. Janny tholenaar

  Ik wil graag mijn dochter opgeven
  Ze is 39 en dol op newfoundlanderschool

    /   Reply  / 
 12. Inge

  Kan je je nog opgeven voor Married at first sight? Ik heb een hele interessante kandidaat!

    /   Reply  / 
 13. Peter

  Wat zijn jullie toch een domme klanten
  Als je wil meedoen en je wilt opgeven moet je dat zeker niet hier op deze site doen!

    /   Reply  / 
 14. wilma berns

  hoi ik zou zo graag mee willen doen het is moelijk om aan een man te komen wil jullie mijn helpen dat lijk me zo leuk ik ben een vrouw 58 jaar ik woon in nijmegen .
  mijn nummer 0658887070 ik hoop graag dat ik hier een teactie op krijg

    /   Reply  / 
  1. Anne

   Wilma,
   Is het de bedoeling dat iedereen nu je telefoonnummer kent?
   Groetjes, Anne

     /   Reply  / 
 15. Imge

  Hi,

  Ik zou graag mijn zus willen aanmelden voor seizoen 3. Zij wilt wel geloven in de liefde, helaas is er veel gebeurd in haar vorige relaties waardoor dit voor haar onmogelijk lijkt. Wellicht dat de wetenschap haar kan helpen. Zodat zij uiteindelijk ook tevreden kan zijn in een relatie.

  Graag hoor ik waar ik mijn zus zou kunnen inschrijven:)

  Mvg,

  Imge

    /   Reply  / 
 16. Bas

  waar kan ik mij opgeven ?

    /   Reply  / 
 17. Bas

  Ze kwamen mannen tekort hoorde ik bij RTL late night dus ik dacht ne 10 jaar single en alleen te zijn .. Ik geef mezelf op en mag wel weer eens tijd worden !! Alleen waar kan ik mijzelf dan opgeven ? Ben een man van 46 jaar

    /   Reply  / 
 18. Mariska

  Zou graag meedoen na 11 jaar single zijn. Ben een vrouw van 61.

    /   Reply  / 
 19. petra bouwman

  graag zou ik me aan willen melden voor het nieuwe seizoen
  na twee mislukte huwelijken zou ik het graag zo proberen ben een vrouw van 48

  mvgr petra

    /   Reply  / 
 20. Yvonne Roebroeks

  Hoe kan ik me aanmelden?

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>