RTL 5 met BFF Quiz en Gouden Kooi-achtige realityshow

Over ruim een maand start het nieuwe tv-seizoen en achter de schermen wordt daar druk aan gewerkt. RTL 5 lijkt dit najaar te vertrouwen op reality met een spectaculair randje, getuige enige kandidatenoproepjes. Zo komt er een nieuwe gameshow waarbij een ton valt te verdienen en zoekt de zender goede vrienden voor een BFF Quiz.

In Get the F*ck Out Of My House nemen verschillende jongeren intrek onder één dak en krijgen ze opdrachten, uitdagingen en dilemma’s met maar één einddoel: als laatste overblijven en 100.000 euro winnen. Dat klinkt heel erg als De Gouden Kooi, zij het dat er hier geen onbepaalde looptijd is; de opnames vinden plaats tussen eind augustus en begin oktober.

Over de BFF Quiz laat de zender minder los, wel staat in de oproep: ‘Ken jij je BFF door en door en wil je shinen op tv? Geef je hier op.”

RTL 5 komt in het najaar ook met een nieuw seizoen Holland’s Next Topmodel, daarnaast keert Idols terug in het nieuwe seizoen.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>