RTL 5 geeft Barbie Enkeltje Torremolinos

De nieuwe serie van Samantha en Michael bij RTL 5 krijgt de naam Enkeltje Torremolinos. Dat maakt de zender vandaag bekend. Vanaf september is te zien hoe het Haagse stel een nieuw leven opbouwt aan de Spaanse badplaats. Ze runnen daar een feestcafé. De opnames zijn al enige tijd bezig.

“Maar biedt de nieuwe omgeving genoeg om een ander leven op te bouwen en inhoud te geven?”, vraagt RTL 5 zich af. “Of de verhuizing een slimme zet is, is nog maar de vraag. Blijft het een Enkeltje Torremolinos of wordt het toch misschien een retourtje?”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>