Politieserie John Williams heet Odds

De dramaserie waar John Williams in gaat acteren heet Odds, en is in het voorjaar van 2017 te zien op RTL 5. Naast Williams spelen ook Tygo Gernandt, Willem Voogd en Hannah Hoekstra in de productie. De opnames zijn inmiddels in volle gang.

Odds gaat over twee jongemannen, Neil en Tom. Zij verdienen hun geld met het betten op wedstrijden en hebben dus veel verstand van sport. Door omstandigheden helpen ze de politie met een moordonderzoek. Dit en andere zaken lijdt tot het helpen met andere politiecases.

Odds wordt geproduceerd door NLFilm, dat ook Bluf, Project Orpheus, Bureau Raampoort en Dagboek van een Callgirl afleverde.

Zie ook:
- John Williams acteert in nieuwe RTL 5-serie

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Politieserie John Williams heet Odds

  1. Tim20

    Peking Express zal wellicht toch terugkeren op het scherm. De Belgische zender Q2 heeft een nieuw seizoen aangekondigd. Aangezien het een duur programma is, zal Q2 waarschijnlijk samenwerken met een Nederlandse zender. Het is nog onduidelijk welke zender dat is. (Bron: klik op link naam)

      /   Reply  / 
  2. odds hoofdrollen

    Volgens mij zijn de hoofdrollen meer voor Tygo Gernandt en Willem Voogd, beide topacteurs. Denk dat John Williams meer een bijrol heeft.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>