Finale-avond: Superkids vs The Next Boy/Girl Band

the-next-boy-girl-band-sbs-pfHet is finale-avond bij de commerciële zenders. RTL 4 zendt de reeds opgenomen finale van Superkids uit, terwijl SBS 6 live gaat voor The Next Boy/Girl Band. En juist bij laatstgenoemde is een lelijke verspreking gedaan over de uitslag. Nick Schilder verspreekt zich eerder deze week op Radio 538, door te zeggen dat de boys optreden bij de kerstconcerten van Nick & Simon, implicerend dat zij gaan winnen vanavond. Maar de kijker mag toch echt zijn sms-bundel stukslaan vanavond om de uitslag te beïnvloeden.

Boyband 4U neemt het op tegen GRLBND. Vorige week hebben ze al hun singles gezongen in de halve finale, later vandaag wordt duidelijk welke impact die nummers hebben op de vaderlandse hitlijst. En dat moet weer een goede indicatie zijn van wie wint.

In Superkids zijn Maria, Iris, Axel, Matheu, Isabella, Taisiya, Laura en Rodríquez nog over. Vanavond krijgen de talenten nog één keer de kans te laten zien waar jong talent toe in staat is, ze halen alles uit de kast om met hun gave de harten van de vak- én de publieksjury te stelen. Per optreden mag de vakjury, bestaande uit Dinand Woesthoff, Angela Schijf, Tijl Beckand en Carlo Boszhard, 100 punten verdelen. De 100-koppige publieksjury krijgt eveneens 100 punten te verdelen, ieder publieksjurylid mag nul, een half of een heel punt toekennen per optreden.

The Next Boy/Girl Band is met iets meer dan een half miljoen kijkers niet het succes wat op voorhand werd gehoopt. Nick Schilder in De Telegraaf: “Maar de zender is redelijk tevreden. Over het algemeen scoort The next boy/girlband onder jongeren, een groep waar de meeste zenders veel problemen mee hebben, heel goed. Op social media is het aantal posts over de show zelfs vergelijkbaar met The voice. Er zijn positieve tekenen, al zal ik het zeker geen hit noemen want er was op meer gehoopt. Tegelijk: bedenk wel dat SBS heel lang op vrijdag de strijd niet eens is aangegaan. En dit staat wél.”

Superkids, 20.30 uur, RTL 4
The Next Boy/Girl Talent, 20.30 uur, SBS 6

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Finale-avond: Superkids vs The Next Boy/Girl Band

 1. Vinn

  Ik geloof oprecht dat de jongens winnen maar ik denk niet dat Nick zich versprak.

  Ik vond het een super leuk programma, vind de meiden zelf beter maar jongen meiden stemmen nou eenmaal meer op jongens. Toendertijd met popstars the rivals wonnen de mannen ook maar de vrouwen waren succesvoller overal.

    /   Reply  / 
 2. Naual

  Hoi hoop ik ook van jongeren gaat winnen met next boys of girls

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>