Monic Hendrickx speelt psychiater in Familie Kruys

Binnenkort verschijnt het derde seizoen van Familie Kruys en daarvoor is een nieuwe acteur aangetrokken: Monic Hendrickx. Zij kruipt in de huid van psychiater Rozemarijn, waar Thomas (Hans Dagelet) aanklopt om van zijn drankprobleem af te komen. “Ik weet niet of ze nou wel zo’n goede psychiater is”, zegt Monic bij het AD.

 

Monic is vooral bekend als Carmen uit Penoza, waarvoor de opnames vrijwel gelijktijdig plaatsvonden. Ze is dan ook blij dat Rozemarijn slechts een bijrol is in Familie Kruys. “Bijrollen vind ik vaak moeilijker dan hoofdrollen omdat je minder tijd hebt. Je moet oppassen dat je niet te veel in te weinig tijd propt.”

 

Monic heeft eerder in de Gooische Vrouwen-film met Linda de Mol en regisseur Will Koopman samengewerkt.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>