Transfer Winston pas 1 week terug in gang gezet

Het nieuws dat Winston Gerschtanowitz RTL verruilt voor SBS komt tamelijk onverwachts binnen in medialand. Niet zo gek, want de presentator zelf moet ook nog aan het idee wennen. In RTL Boulevard biecht hij op dat het aanbod van SBS pas een week geleden is gedaan. “Wat goed is, komt snel.”

Zijn Boulevard-collega’s geven aan hem erg te gaan missen, maar feliciteren hem met de overstap. Beau laat in RTL Live al weten totaal verrast te zijn. “We zijn met z’n vieren dit traject van het nieuwe Boulevard ingegaan, en nu verlaat Winston ons.”

Over twee weken beleeft Winston zijn laatste week bij RTL Boulevard. Bij SBS 6 gaat hij onder andere de programma’s Mensenkennis en Wat Vindt Nederland maken.

Zie ook:
- Winston Gerschtanowitz verruilt RTL voor SBS

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>