Winston Gerschtanowitz verruilt RTL voor SBS

Na bijna tien jaar gaat Winston Gerschtanowitz RTL verlaten. De presentator maakt de overstap naar SBS 6, waar hij een heel pakket aan programma’s krijgt. Dat zijn in elk geval Wat Vindt Nederland (eerder te zien met Jack Spijkerman op RTL 4) en het nieuwe Mensenkennis. Winston: “Als klein jongetje wilde ik altijd grote studioprogramma’s presenteren. Nu deze kans voorbij komt, grijp ik die met beide handen aan.”

Het betekent ook dat Winston RTL Boulevard gaat verlaten, waar hij al in 2004 als invaller was te zien. “Dankbaar kijk ik terug op de vele prachtige jaren bij RTL Boulevard en nu kijk ik uit naar de aankomende projecten bij SBS6!” Wie zijn plek bij het vooravondprogramma opvult, is niet bekend.

SBS-directeur Remco van Leen is blij met de uitbreiding van zijn presentatorenteam: “Winston werkt al ruim twintig jaar voor en achter de schermen bij tv. Hij is een ervaren vakman en als presentator inmiddels een vertrouwd gezicht bij de mensen thuis. Als tv- en contentmaker barst hij bovendien van de creatieve, commerciële en innovatieve ideeën. Daarmee sluiten zijn ambities en die van SBS perfect op elkaar aan.”

Nu Winston de overstap naar SBS maakt, ligt overigens de weg vrij om een programma met zijn vrouw Renate te presenteren. Zij staat nu vooral achter de desk bij Shownieuws.

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Winston Gerschtanowitz verruilt RTL voor SBS

 1. Tim

  Iedereen vertrekt naar de campingzender. En die wordt er alleen maar dommer van. Ze hebben geld zeker? Die zender gaat nog failliet aan al die zogenaamde BN-ers, die zich zwaar klote gaan voelen als SBS opeens niet zo financieel zeker blijkt..

    /   Reply  / 
 2. Ronnie

  @ Tim.
  Je loopt 10 jaar achter op de werkelijkheid. SBS6 is allang geen campingzender meer. Wel grappig dat je je zorgen maakt dat SBS failliet gaat aan al die BN-ers….
  RTL wordt gesponsord door de postcodeloterij, zonder die loterij staan er heel veel BN-ers op straat. Ik schat in, omdat je zeker 10 jaar achterloopt, dat jij lid bent van de postcodeloterij en dus ook van RTL.

    /   Reply  / 
 3. PETER X

  Is toch wel een teken aan de wand, RTL is gewoon een aflopende zaak als het om kijkcijfers gaat! de fut is eruit, slechte programma`s, te lang doorlopende programma`s
  praat programma`s die niets inhoudelijks hebben
  te veel hulp kook huis programma`s , een soap die belachelijker en ongeloofwaardiger wordt ,En het NieuwS datvoor kleine kinderen wordt gemaakt, althans zo komt het over
  De zender glijd steeds meer verder af , en blijft straks over als een zender voor domme mensen zonder interesse in cultuur en educatie.
  SBS6 is in veel opzichten beter, ook in kwaliteit, al zijn de lange reclame blokken wel hinderlijk , maar durven wel te vernieuwen ,ook al pakt het soms verkeerd uit!
  Maar eending staat vast Als je SBS op heb staan ben je wel een serieze kijker die ook bewust kijkt RTL heeft kijkers die uit verslaving kijken al komt elke dag home alone voorbij bij w v spreken

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>