Beau wil geen nieuwe reeks The Amsterdam Project

Beau van Erven Dorens maakt dit tv-seizoen goede sier met The Amsterdam Project, waarin hij vijf daklozen volgt in een poging om uit hun situatie te komen. Met het project weet hij daadwerkelijk een verschil te maken voor deze vijf daklozen, daarnaast maakt het programma wat los in de maatschappij. Toch wil Beau geen tweede seizoen maken met nieuwe daklozen.

 

Beau legt uit in De Telegraaf: “Ik werd onlangs op Rotterdam Centraal al aangesproken door een dakloze met de vraag ’Beau, heb je 10.000 euro voor me?’. Dan is de verrassing eraf, ze reageren niet meer onbevangen. Dit jaar ga ik sowieso niet meer zo’n project doen, want het slokt je op. Ik heb wel een idee over een ander maatschappelijk probleem waar ik in zou willen duiken, meer zeg ik daar nog niet over.”

 

De gemeente Amsterdam heeft een rapport opgesteld met aanbevelingen voor het daklozenbeleid. Beau: “Daarover heb ik ook met burgemeester Van der Laan gesproken, voor bekend werd dat hij helaas zo ziek is. Ik realiseer me dat ik slechts een tv-presentator ben; gemeente en politie moeten maar kijken wat ze ermee doen.”

 

Beau heeft overigens wel laten doorschemeren dat het verhaal van de vijf daklozen uit het eerste seizoen nog niet klaar is. Mogelijk komt over die personen wel een vervolgserie.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>