John Williams stuurt kandidaat weg bij Slechtste Chauffeur

Ondanks meerdere seizoenen De Slechtste Chauffeur van Nederland rijden er nog genoeg wegpiraten rond, en dus kan het gebeuren dat John Williams vanaf vanavond weer zeven roekeloze bestuurders onder zijn hoede neemt. Met alle gevolgen van dien. “Het klinkt cliché, maar het is weer erger dan de vorige keer. We hebben nog nooit zoveel schade gereden in één seizoen; meer dan een ton!”

John valt dan ook van de ene in de andere verbazing tijdens de opnames, vertelt hij in Televizier. “Los van de schade ben ik geschrokken van een dame die de snelweg niet op durfde. Toen we dat toch deden, ging het helemaal mis. Ze ging hyperventileren, iedereen in paniek, we moesten haar meteen een vluchtheuvel op zien te krijgen, want het was haar zwart voor de ogen geworden Sommige mensen denken nog steeds dat de deelnemers aan dit programma acteurs zijn, maar dan zou zij een verschrikkelijk goede actrice zijn.”

Niet iedereen redt de eindstreep. “In aflevering twee gebeurt er iets wat ik nog nooit heb meegemaakt tijdens een programma. We moesten een kandidaat naar huis sturen, omdat het te gevaarlijk werd. Ik kan niet precies vertellen wat er gebeurde, maar het liep totaal uit de hand binnen de groep. We hadden geen keus.”

De Slechtste Chauffeur van Nederland, 20.30 uur, RTL 5

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>