Marieke Elsinga niet in paniek door lage kijkcijfers RTL Late Night

Het gaat niet goed met RTL Late Night, dat vandaag niet eens in de kijkcijfer top 25 voorkomt. Maar Marieke Elsinga is niet in paniek. “De koers van het programma blijft zoals ‘ie is”, vertelt de sidekick op Radio 10. Aan de formule van de talkshow wordt niet getornd. De scores zijn wel onderwerp van gesprek. “Natuurlijk hebben Humberto en ik het er wel eens over, maar dat doen we altijd. Zo gaan die dingen altijd in de tv-wereld toch? Het is altijd een golfbeweging.”

RTL Late Night heeft momenteel veel last van Jinek, dat nu dagelijks rond het miljoen scoort. Afgelopen dinsdag bedroeg de kloof tussen de programma’s zelfs 1 miljoen kijkers.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>