Buddy Vedder en Ruben Nicolai in It Takes 2


In Studio Baarn is gisteravond de eerste aflevering van It Takes 2 seizoen 2 opgenomen. Jawel, negen bekende Nederlanders nemen opnieuw de uitdaging aan om mee te doen aan deze zangcompetitie. BN’ers die van huis uit geen zangers zijn, maar het wel aandurven om voor een groot publiek op te gaan. Het gaat om Ruben Nicolai, Hans Klok, Gijs Staverman, Buddy Vedder, Tooske Ragas, Holly Brood, Bibi Breijman, Hanna Verboom en rapper Keizer.

De sterren laten zich elk koppelen aan een coach, dit jaar opnieuw Trijntje Oosterhuis, Waylon en Glennis Grace. Die gaan met de pupillen aan de slag, de optredens worden beoordeeld door Angela Groothuizen, Gerard Ekdom en Nielson. Gordon en Jamai presenteren, overigens vanaf zondag 30 april te zien.

Hans Klok is zojuist bij RTL Boulevard te gast en laat weten dat het pittig is. Opgaan voor een publiek van 600 man is doodeng, je stem slaat over en juist die heb je nodig. Maar Hans en zijn collega-kandidaten krijgen uitvoerig zangles met de nodige tips & tracks.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>