B-Brave hunk Cassius in Adam Zoekt Eva VIPs

De eerste namen voor Adam Zoekt Eva VIPs zijn zojuist bekendgemaakt in RTL Boulevard en dat liegt er niet om. Onder andere Cassius Verbond van de boyband B-Brave gaat op zoek naar een meisje in de blote datingshow. Ook Tony Wyczynski, beter bekend als Sterretje uit Oh Oh Cherso en musical-actrice Chaira Borderslee zijn van de partij.

Van Adam Zoekt Eva zijn al twee seizoenen gemaakt. Singles die wel in zijn voor een spannend datingavontuur worden gedropt op een tropisch eiland zonder kleding aan. Daar ontmoeten ze een andere Adam of Eva. Vaak komt er na een paar uur een derde partij bij, om wat spanning te creëren. Voor het derde seizoen is RTL dus op zoek naar een smaakmaker in de vorm van bekende Nederlanders die zich bloot geven.

Nu is het al een uitdaging om een BN’er te strikken voor een datingshow op televisie, onder andere Tatjana en Froukje de Both zijn al eens op pad gegaan met de camera erbij. En ook Tony, toen nog met kleren aan.

Het derde seizoen Adam Zoekt Eva wordt overigens gepresenteerd door Dennis Weening, die de klus overneemt van zijn tv-vriendin Nicolette Kluijver. Dennis verklapt dat er zich ook nog een Olympisch kampioene onder de deelnemers bevindt. Die naam wordt later bekendgemaakt.

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “B-Brave hunk Cassius in Adam Zoekt Eva VIPs

 1. kari-aramatou

  cassius omg! dit moet je echt niet doen ik ben b brave fan en vind het gestoord als je dit gaat doen. je gaat daar in je blootje lopen en iedereen op tv ziet het!you are kreezie

    /   Reply  / 
 2. Vinn

  Die Chaira Borderslee is toch van de comotie rond haar mislukte TVOH auditie…

  Die BBrave gast vind ik nog best een serieuze vip.

    /   Reply  / 
 3. Bart

  Dit moet een 1 april grap zijn. Dat denk ik nog steeds.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>