Boerin Bertie maakt presentatiedebuut in Carlo’s TV Café

Bertie Steur wordt bekend via Boer Zoekt Vrouw en speelt zich flink in de kijker in Hilversum. De Zeeuwse houdt in eerste instantie de boot nog af, maar inmiddels lijkt ze het medium televisie te omarmen. Na deelname aan Expeditie Robinson heeft ze nu ook ambities op het vak van presenteren. Zo wil ze met Robinson-maatje Jay Jay Boske best een programma maken, maar eerst maakt ze haar presentatiedebuut aanstaande zondag bij Carlo’s TV Café.

Samen ontvangen ze Beau van Erven Dorens die vertelt over zijn avonturen in Beaufort en O’G3ne zingt Lights and Shadows, het nummer waar ze ons land mee gaan vertegenwoordigen in Kiev. Mark Tuitert komt langs samen met de twee kandidaten, die acht weken geleden aan het trainingsprogramma van Fitchannel zijn begonnen, om het resultaat te laten zien.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>