Inge de Bruijn kandidaat Adam Zoekt Eva VIPs

Inge de Bruijn doet mee aan Adam Zoekt Eva VIPs. De Olympisch zwemkampioene zegt in een oproep open te staan voor een nieuwe liefde. “Hij moet lief, charmant, zorgzaam, grappig en een tikkeltje mysterieus zijn…” Het is zeker niet de eerste keer dat Inge meedoet aan een tv-programma.

Want ze was eerder te zien in bijvoorbeeld Dancing with the Stars, Dance Dance Dance, Sterren Dansen op het IJs, Let’s Dance, Op Zoek Naar God en In het spoor van Peking Express. Het is duidelijk dat de blondine het leuk vindt om televisie te maken, naast het bedrijven van topsport.

Overigens zijn ook acteur Curt Fortin en reality-ster Kasia Dolkowska toegevoegd aan de line-up. Donderdag kwamen de namen van Cassius Verbond, Tony Wyczyski (Sterretje) en Chaira Borderslee al naar buiten.

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Inge de Bruijn kandidaat Adam Zoekt Eva VIPs

  1. Paul

    Eindelijk! Inge de Bruin naakt! Dat is nu echt een verschrikkelijk mooie vrouw. Ik vond haar al mooi toen ze nog zwom, maar nu gaat ze NAAKT in Adam zkt Eva!! IK KAN IN IEDER GEVAL NET WACHTEN!

      /   Reply  / 
  2. Huibnost

    Vind ik leuk

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>