Martijn Krabbé presenteert Topchef Academy op RTL 5

Martijn Krabbé gaat weer de keuken in. Na Wie Is de Chef? en Sterrenchefs gaat hij nu aan de slag met Topchef Academy. Het is een zoektocht op RTL 5 naar een nieuwe tv-kok. Eerder is al bekendgemaakt dat Miljuschka Witzenhausen in de jury zit. 

 

Topchef Academy is vanaf april dagelijks te zien op RTL 5. In de show wordt gezocht naar een enthousiaste, inspirerende en allround chef. Het draait niet alleen om de kook- en bakkunsten, maar ook om de productkennis en mate van multitasking.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>