Bert Habets verlaat RTL Nederland

RTL Nederland verliest zijn directeur Bert Habets. Hij maakt promotie door co-CEO te worden van de RTL-group in Duitsland. Tot er een opvolger in Hilversum is gevonden, blijft hij zich wel bemoeien met de Nederlandse tak.

“RTL Nederland is een prachtbedrijf waar ik jarenlang met heel veel plezier heb samengewerkt en waar we collectief geweldige stappen hebben gezet in de transformatie van zender- tot mediabedrijf”, aldus Habets in een persbericht over zijn vertrek. “En er zit nog veel meer potentie in, daarom ben ik blij dat ik deel blijf uitmaken van de ‘familie’. ”

Bert Habets is in 2013 uitgeroepen tot Omroepman van het Jaar, twee jaar terug kreeg RTL Nederland de Machiavelliprijs vanwege de maatschappelijke betrokkenheid in verschillende programma’s. Sinds de start van dit seizoen loopt met name het marktaandeel van RTL 4 sterk terug.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>