RTL ziet af van tv-show Bertie en Jay Jay Boske

Bertie Steur en Jay Jay Boske zijn maatjes sinds de opnames van Expeditie Robinson vorig jaar. Ze kunnen het zelfs zo goed vinden, dat ze het plan hebben opgevat samen een tv-programma te maken. Dat is gepitcht bij RTL, maar die zender ziet van het lumineuze idee af.

Dat bevestigt boer Bertie aan het AD. Het zou gaan om een hulpprogramma waarbij het duo meteen meerdere euvels in één keer oppakt. Bertie: “Het leek me leuk, maar RTL vond het niet spannend genoeg. Nee hoor, niet erg. Voor mij is het boer zijn het belangrijkste. Alles wat daar bij komt, is grappig en leuk, maar het is nooit mijn ambitie geweest om per se op televisie te zijn. Ik ben geen Peter Jan Rens.”

Afgelopen zondag maakte Bertie haar presentatiedebuut als co-host in Carlo’s TV Café.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>