Eerste scheiding in Help, Mijn Man Is Klusser

Al tien jaar maakt John Williams de moeder der hulpprogramma’s: Help, Mijn Man Is Klusser. Vanavond begint het elfde seizoen en daarin gebeurt het onvermijdelijke: het komt niet goed. De vrouw die in de kluspenarie zit, weet zich niet meer te verzoenen met haar man. 

 

John zelf ervaart dit seizoen als ‘heftig’, vertelt hij tegenover persbureau ANP. “We hebben veel eerste keren. Zo is het de eerste keer dat een stel uit elkaar gaat, uiteindelijk kwamen ze allebei tot de conclusie dat het beter was hier te stoppen. Uit elkaar om een verbouwing, hoe heftig is dat?” John baalt nog steeds van de breuk. “Ik ben bijna op m’n knieën gegaan, maar het is gewoon niet gelukt.”

 

In acht nieuwe afleveringen maakt de kijker kennis met abominabele omstandigheden. Een gezin woont al jaren noodgedwongen in een garage en wast hun kinderen in een speciekuip. Een ander gezin heeft een kind met ernstige gezondheidsproblemen. Toch leeft het gezin in afschuwelijke omstandigheden. De moeder omschrijft haar huis als een grot.

 

John: “De klussen worden steeds groter, we willen steeds meer. Tien jaar geleden begonnen we met een wc’tje, nu pakken we hele badkamers, keukens en woonkamers aan. Het is echt een kick om in een paar dagen tijd meer aan te pakken in een huis, om iets af te leveren met alles erop en eraan.”

 

Help, Mijn Man Is Klusser, 20.30 uur, RTL 4

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Eerste scheiding in Help, Mijn Man Is Klusser

 1. Marion Droog

  Hoi,
  Over de uitzending van 9 maart jl. moet ik even kwijt dat ik vind dat Annemarie ca. 20 kg. moet afvallen uit respect naar zichzelf en haar man toe.

    /   Reply  / 
  1. Peter Smans

   ik vind dat niemand iets moet doen, omdat een ander het zegt. je gaat er altijd nog zelf over wat je doet en niet doet.

     /   Reply  / 
  2. Annet

   Ze is helemaal niet te dik. Haar man is een typische vreemdgaander. Zelfs tijdens de opnames kon hij niet nalaten over zijn ‘prestaties’. Te snoeven, met zijn ‘ verplicht nummertje’. als verklaring voor zijn afwezigheid. Ze kan blij zijn dat die griezel weg is en dat ze een mooie badkamer heeft!

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>