Merel Westrik en Humberto Tan doen verkiezingsavond

Woensdag gaat Nederland naar de stembus en dat betekent uitslagenavond op televisie. De NOS doet dat met Dionne Stax en Dominique van der Heyde, RTL maakt vanmiddag bekend dat Humberto Tan en Merel Westrik de kijker door de uitslagenbrei loodsen. 

 

Al om 20.30 uur gaat het gelegenheidsduo live vanaf het Rembrandtplein, waar de studio van RTL Late Night zich bevindt. Voor de uitzending zijn gasten als Onno Hoes, Myrthe Hilkens, Jack de Vries, Jort Kelder en Gerdi Verbeet vastgelegd. Geregeld schakelen Humberto en Merel met RTL Nieuws-verslaggevers, die staan opgesteld bij de verschillende bijeenkomsten van de politieke partijen.

 

Voor Merel Westrik is de uitslagenavond het politieke hoogtepunt van dit jaar: “Daarom verhuizen we voor één avond de RTL Nieuws-desk naar de studio van RTL Late Night om de hele avond live de uitslagen te kunnen verslaan. Een mini-verhuizing voor een bijzonder spannende avond; de redactie en ik kijken er naar uit.”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>