Linda de Mol: Hilarisch derde seizoen Familie Kruys

De zondagavond van RTL 4 bestaat de komende weken vooral uit Linda de Mol. Het is eerst de beurt aan Miljoenenjacht, daarna het derde seizoen van Familie Kruys. De stylist van de sterren Bette heeft ‘ja’ gezegd op het huwelijksaanzoek van haar vriend Johan, maar de twijfel slaat toe. Ondertussen probeert haar vader Thomas juist zijn huwelijk met Ruxandra te redden. Linda de Mol zelf is lyrisch: “Je móet echt naar die serie gaan kijken hoor, het wordt een hilarisch seizoen.”

“Ik denk dat het voor heel veel mensen een feest van herkenning zal zijn”, stelt ze in De Telegraaf. En niet in de laatste plaats voor Linda zelf, die een publieke afvalrace is begonnen. “In Familie Kruys eet Bette op een gegeven moment twee mandjes stokbrood leeg in een restaurant. Dat kan ik ook. Bette volgt in dit seizoen de meest extreme diëten. Dat doe ik niet meer.”

Gastrollen zijn er dit seizoen voor Natasja Froger, Annemarie van Gaal, Maurice Wijnen, Kim Feenstra, Hans Klok, Claes Iversen, Carlos Lens en Monique des Bouvrie.

Bekijk de trailer voor het derde seizoen:

Miljoenenjacht, 20.00 uur, RTL 4
Familie Kruys, 21.30 uur, RTL 4

1 Reacties // Reageer

One thought on “Linda de Mol: Hilarisch derde seizoen Familie Kruys

  1. Waarom

    Is RTL4 een beetje levensmoe?
    Linda de Mol tegenover BZV en Floortje.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>