Opnames derde seizoen Nieuwe Buren van start gegaan

Goed nieuws voor fans van Nieuwe Buren. RTL kondigt vandaag aan een derde seizoen te gaan maken van de thrillerserie. En dat is best verrassend, want de tweede serie wordt op de maandagavond een stuk minder goed bekeken dan de eerste reeks. Trekt seizoen 1 gemiddeld nog 1,4 miljoen kijkers per aflevering, nu blijft Nieuwe Buren steken op iets meer dan de helft daarvan.
De opnames voor de derde reeks zijn deze week gestart. Fockeline Ouwerkerk en Tibor Lukács zijn samen met Abbey Hoes, die hun dochter speelt, ingetrokken in de Zonnewijk. Ook Raymond Thiry en Tonko Bossen als zijn zoon zijn nieuw in de buurt, net als Tobias Kersloot. Hij speelt de zoon van Carl, het personage van Leopold Witte uit het tweede seizoen. Beppie Melissen zien we ook in het derde seizoen.

Wanneer het derde seizoen op tv of bij Videoland te zien is, wordt later bekend gemaakt.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>