Nance toch weer te zien bij RTL

“Schiet mij maar lek. Heel eerlijk gezegd begrijp ik het nog steeds niet”, aldus Nance Coolen afgelopen november, terugblikkend op het niet verlengen van haar contract bij RTL. Na twee jaar bij de zender gewerkt te hebben, krijgt ze de mededeling dat ze misschien met haar op projectbasis verder willen. Maar haar programma Puur Geluk wordt al doorgegeven aan Ruben Nicolai. Toch is ze vanavond weer te zien op RTL 4 met een nieuw seizoen Woonmagazine.

Dat vindt Nance ook niet meer dan logisch, zo laat ze in november al doorschemeren. “Ik heb niet de indruk dat als RTL Woonmagazine terugkeert, het zonder mij zal zijn. Als dat wel zo is, dan zou ik erg teleurgesteld zijn.”

Wat RTL meldt over het nieuwe seizoen: “Presentatrice Nance Coolen, interieurarchitect Michiel de Zeeuw en een crème de la crème-team van ontwerpers staan klaar om te laten zien hoe dit moet. Het deskundige team bestaat uit: Osiris Hertman, Jan en Monique des Bouvrie, Remy Meijers, James van der Velden, Marcel Wolterinck en Eveline Schmitz. Zij toveren in no-time een saaie inrichting om tot een prachtig geheel, showen wekelijks de meest inspirerende droomlocaties en vertellen alle do’s and don’ts om tot een perfecte inrichting te komen.”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>