Lodewijk Hoekstra tuiniert volop in Groene Handen

Lodewijk Hoekstra mag zijn gestopt met Eigen Huis & Tuin, hij blijft op RTL 4 te zien met het nieuwe programma Groene Handen. De tuinman wil met het zaterdagmiddagshowtje de liefde voor groen weer helemaal op de kaart zetten, iets wat hem bij Eigen Huis & Tuin niet meer lukte. Toch blijft het niet alleen bij tuinieren; tv-chef Hugo Kennis laat zien wat je met producten uit eigen tuin in de keuken kan.

De derde deskundige in dit programma is Sarah Dikker, die als bloemen- en plantenstyliste allerlei tips uitdeelt.

Lodewijk: “Ik ben supertrots dat ik nu een programma mag maken waarin ik écht de focus kan leggen op groen. Mensen staan steeds verder van de natuur en de interesse in tuinieren en groen is minimaal tegenwoordig en daar wil ik heel graag verandering in brengen! Door te inspireren én in te zetten op laagdrempelige tuinklussen wil ik mensen laten zien hoe leuk én makkelijk het is om op een duurzame manier met groen aan de slag te gaan!”

1 Reacties // Reageer

One thought on “Lodewijk Hoekstra tuiniert volop in Groene Handen

  1. Richard

    Het is op zondag ipv zaterdag

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>