RTL 5 schuift met Galileo en Topchef Academy

De nieuwe vooravond van RTL 5 is niet goed uit de startblokken gekomen vorige week en dus grijpt de zender in. Vanavond zal Topchef Academy om 18.30 uur beginnen, een uur eerder dan nog in de programmabladen staat aangegeven. Galileo volgt om 19.30 uur.

Beide titels hebben vorige week onvoldoende gescoord, Topchef Academy zat zelfs enkele dagen onder de 100 duizend kijkers. RTL 5 hoopt met deze wijziging de volumes wat op te krikken.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>