Topchef Academy trekt niet aan op nieuw tijdstip

De wisseltruc van RTL 5 in de vooravond heeft nog niet tot het gewenste resultaat geleid. Topchef Academy trekt om 18.30 uur 64 duizend kijkers, meldt Stichting Kijkonderzoek. Galileo trekt om 19.30 uur vervolgens 163 duizend kijkers.  

Beide programma’s zijn vorige week begonnen, toen in omgekeerde volgorde. De jongerenzender van RTL heeft grote moeite om de kijker te vinden op dat tijdstip.

Op de primetime maandagavond doet RTL 5 het redelijk met The Blacklist. Het slot trekt 484 duizend kijkers, spin-off Blacklist: Redemption trekt 418 duizend kijkers.

1 Reacties // Reageer

One thought on “Topchef Academy trekt niet aan op nieuw tijdstip

  1. Frits Hartgers

    Kijk nu voor de 9e avond naar dit programma en erger mij aan vele zaken. Zoals het taalgebruik van jury en deelnemers, het dragen van sieraden door de deelnemers, de arrogante houding van chef Bobby ( handen in de zij en/of armen over elkaar ) het tegenstrijdige van de jury, het niet luisteren van de deelnemers ( geen bakjes op de snijplank )en ga zo maar door. Echt een gemiste kans!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>