Zomerbaantje Beau: RTL Late Night

Net als afgelopen sportzomer is RTL Late Night dit jaar in juli en augustus opnieuw gewoon op de buis. Humberto Tan gaat wel op vakantie, en een vervanger is gevonden in Beau van Erven Dorens. Hij volgt Peter van der Vorst op, die sinds dit jaar host is geworden van RTL Boulevard. Beau heeft zin in zijn zomerbaantje.

Hij vertelt: “Met Boulevard zit je met een heleboel mensen tegelijk. Als presentator van Late Night kan ik zelf de boel sturen, dat is heel spannend. Ik ben als een kind zo blij.”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>