RTL verder met ziekenhuisserie CMC

Goed nieuws voor de cast van CMC: een tweede seizoen is in productie genomen. Talpa gaat het komende half jaar opnemen. In CMC zijn hoofdrollen weggelegd voor Vincent Croiset, Ricky Koole, Lieke van Lexmond, Toprak Yalciner en Robert de Hoogh.

In de finale van het eerste seizoen ontdekt de ziekenhuisdirecteur eindelijk hoe het geld wordt weggesluisd – en wat dus de oorzaak is van de financiële crisis. Dan krijgt ze een voorstel: doet ze mee of ontmantelt ze de fraude?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>