Carlo Boszhard blijft trouw aan RTL

Irene Moors mag dan zijn vertrokken naar SBS 6, haar tv-partner Carlo Boszhard blijft bij RTL. Hij heeft een nieuw contract getekend, zo is te zien in RTL Boulevard. Zijn twaalfde contract, om exact te zijn. De presentator kondigt aan in elk geval een nieuw seizoen De TV Kantine te gaan maken, maar er zijn ook plannen voor een rol achter de schermen.

Carlo heeft er nooit een geheim van te maken graag zendermanagement te doen, dus het invullen van programmaschema’s en het aansturen van producenten. “Daar gaan we nu naar kijken”, aldus Carlo.

De TV Kantine zal een makeover ondergaan. “Het is toe aan een nieuwe stap, daar heb ik leuke ideeën over. Zo hou je het ook weer fris, want het is alweer het negende seizoen.” Over een nieuw seizoen Carlo’s TV Café is niets gezegd in RTL Boulevard.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>