RTL kiest Najib Amhali voor Little Big Stars

Najib Amhali gaat de komende tijd meer werk doen voor RTL 4. De teamcaptain van Het Zijn Net Mensen presenteert namelijk de nieuwe amusementsshow Little Big Stars, waarin kinderen hun talent of passie etaleren. Anders dan bij talentenjachten gebeurt dit niet in wedstrijdverband, maar kunnen ze eenmalig hun kunsten etaleren in een groot tv-programma.

De cabaretier laat weten: “Het is totaal iets anders dan wat ik normaal gesproken doe, maar daarom ook des te leuker dat ik deze kans krijg. Ik ben heel benieuwd naar wat er allemaal voorbij komt. Bizar wat die kids kunnen en laten zien… Van dansen en zingen tot trucs op skateboards of met een basketbalring. Ik laat me graag verrassen!”

Little Big Stars komt overwaaien uit Amerika, aldaar gepresenteerd door Steve Harvey. Ellen Degeneres heeft het format mede bedacht. RTL 4 belooft dit najaar de eerste aflevering uit te zenden.

Zie ook:
- Weer junioren talentenjacht bij RTL: Little Big Shots

1 Reacties // Reageer

One thought on “RTL kiest Najib Amhali voor Little Big Stars

  1. Robert

    Jammer dat ze Najib een podium bieden. Er zijn genoeg rtl sterren die dit programma kunnen/willen presenteren.

    Erg jammer, ben van mening dat rtl een beetje de draad kwijt is, elke keer een vlogger of cabaretier die iets voor de zender gaat doen. Zonde!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>