RTL opent inschrijving derde seizoen Married at First Sight

Als het aan Peter van der Vorst ligt, komt er een derde reeks van Married at First Sight. De inschrijving voor nog een ronde door de wetenschap gekoppelde huwelijken is in elk geval geopend. Gisteren is het tweede seizoen afgesloten, net als in de eerste serie is één op de vier matches geslaagd.

De wetenschappers verbonden aan Married at First Sight wijzen er fijntjes op daarmee meer succes te behalen dan een gemiddeld datingbureau, waar het slagingspercentage lager dan 25 procent ligt. Toch kunnen ze niet ontkennen graag meer succes te boeken dan bij het eerste seizoen.

De experts van Married at First Sight zijn er na acht huwelijken achter dat de wetenschap blijkbaar niet alles kan matchen; zeker bij de jongere koppels is de aantrekkingskracht bij een eerste blik toch heel bepalend. Graag vinden ze daar een fix voor.

Of RTL daadwerkelijk een derde seizoen bestelt, is nog even spannend. In absolute aantallen geldt Married at First Sight als één van de hits van dit voorjaar. De finale gisteren trekt 1,3 miljoen kijkers.

1 Reacties // Reageer

One thought on “RTL opent inschrijving derde seizoen Married at First Sight

  1. Ellen van Boekel

    Ook ik wil de uitdaging aangaan voor het 3e seizoen mafs !

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>