Thijs Römer maakt misdaadserie Mocro Maffia voor RTL

Na Weemoedt mag Thijs Römer een nieuwe dramaserie maken voor RTL. Het gaat om Mocro Maffia, naar het boek van Wouter Laumans en Marijn Schrijver. Hij ontwikkelt nu een misdaadserie samen met Achmed Akkabi, die hij kent van Moordvrouw. In het boek uit 2014 beschrijven journalisten Laumans en Schrijver de nieuwe generatie gangsters in de Amsterdamse onderwereld. Welke acteurs zijn gestrikt voor Mocro Maffia, is niet bekend.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>