Nicolette Kluijver definitief mee met Expeditie Robinson

Goed nieuws van Nicolette Kluijver zo vlak voor het weekend: ze gaat definitief mee voor opnames van Expeditie Robinson. De RTL-presentatrice is voldoende hersteld van de medische ingreep van 7 weken terug. Toen is een halve long verwijderd, nadat een voorstadium van kanker bij haar is ontdekt. Sindsdien is ze bezig met beter worden en dat gaat goed. “Een survivalshow presenteren na wat ik heb meegemaakt moet een eitje worden!”

Nicolette vertelt in RTL Boulevard dat het goed met haar gaat. Ze is alweer lekker actief, gisteren fietste ze nog 21 kilometer. En ze voelt zich net zo fit als voor haar operatie. Alleen duiken zit er nooit meer in. “Als dat alles is; prima!”

Nicolette is vanaf nu ook weer geregeld te zien als reporter bij RTL Boulevard.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>